НАП гласува за „Служител на годината 2014″

DSC01531Днес стартира гласуването в първия етап за избор на „Служител на годината 2014” във всички териториални структури на НАП.Всеки служител на НАП, с изключение на ръководството на Агенцията, директорите на ТД и офиси, може да номинира свой колега от териториалното звено, което работи. Конкурсът се провежда за единадесета поредна година. Получилите най- много гласове от страната ще се състезават на национално ниво. Миналата година за „Служител на годината” за НАП- Ямбол бе избрана Диана Илиева- Колева

Конкурсът се провежда в навечерието на професионалния празник на НАП- 16 ноември – Денят на Свети апостол и евангелист Матей- първият събирач на данъци. В състезанието „Служител на годината” се  оценяват служителите, които от началото на 2014 година са показали професионализъм и старание, заслужаващи признание. Категориите, в които се избират най- добрите служители  са: “Служител функция “Обслужване”, “Служител функция ” Контрол”, “Служител функция “Обжалване”, “Служител функция “Събиране” и Служител функция “Обща администрация” и Служител във Функция „Фискален контрол”- най- новата структура в НАП. И при тазгодишния вот всеки служител може да избира по един колега във всяка от категориите.

На професионалния празник на приходната агенция – 16 ноември , изпълнителният директор на НАП ще обяви най-добрите служители на агенцията в национален мащаб, поясняват от  офиса на НАП в Ямбол.

About the Author :