Наказани футболисти на „Елхово”, мачът с „Верея”прекратен

ФК елхово 00При резултат 1:2 за „Верея” е прекратен мачът, в който Елхово бе домакин.

Последният в класирането на Югоизточната трета група, „Елхово”, повежда в резултата, чрез попадение на Димитър Тодоров още в третата минута.

Съставът от Стара Загора изравнява в 28 минута с гол на Костадин Стоянов, а в самия край на първото полувреме реферът отсъжда дузпа в полза на гостите. За „Верея” точен от бялата точка е Стивън Славков.

През второто полувреме страстите ескалират, червен картон получава в 58 минута  Пламен Христов от „Елхово”, седем минути по-късно е изгонен от съдията и още един елховски футболист – Георги Димов. Малко след втория червен картон, съдията прекратява срещата, това е в  67 минута.

Присъдена бе служебна победа с 1:5 за „Верея”, а на трети май Дисциплинарната комисия към зоналния съвет-Пловдив лиши от състезателни права за две срещи Христов, а Димов няма право да играе само в един мач.

„Елхово” загуби всички шансове за оцеляване в трета дивизия и още при дебюта си в нея стана пълен аутсайдер, макар че кметът на общината Петър Киров е президент на клуба и има заделени от хазната пари за представителния тим.

Снимка: “Елхово нюз”

About the Author :

Leave a reply