Най-често търсели депутата Иван Чолаков за ходатайства

Чольо с Виолета кмета и Наско СтефановНародният представител от ГЕРБ от Ямболския избирателен район Иван Чолаков сподели пред „Делник”, че в приемните му дни най-често идвали хора с искания да им помогне да си намерят работа. „И търсят ходатайство за работа във фирми, а аз как мога да се бъркам в работата на който и да бизнесмен, независимо дали ми е приятел или изобщо не го познавам”, каза още най-успешният баскетболен треньор в града ни.

Чолаков отрече да идват при него с ходатайства за работа в община Ямбол или в държавни учреждения, където ГЕРБ има думата. „Особено, странно  е, че идват не младите, които имат нужда  от работа, а техните родители. Това  не мога да го разбера  също. И мисля, че не  е въпрос на това дали ние вече сме на възраст, и си мислим, че сме били различни като млади. Моите родители никога не са се интересували как ще си намеря работа, това си беше мой проблем”, каза още депутатът от ГЕРБ.

Иван Чолаков очаква скоро да стане за първи път дядо. Пъртината в това отношение ще проправи дъщеря му Виолета, която живее и работи в София. Синът му Стойо, който  е по-малък на възраст, продължава да е баскетболист на „Ямбол”, а вече води и подготвителни групи, след като миналата година се дипломира в НСА. Не е тайна, че дъщерята е голямата слабост на Иван Чолаков, но дали името на първото внуче ще бъде неговото,  е под въпрос.

About the Author :