Най-интересното великденско яйце в Ботево

BotevoНародно читалище “Христо Ботев-1928” с. Ботево, община “Тунджа”,  организира по случай Великден конкурс за “Най-интересното великденско яйце”. В конкурса взеха участие 10 ученици от ОУ „Христо Ботев”, с. Ботево. Яйцата за конкурса бяха изработени  по проект „Твоят час” с ръководител г-жа Дарина Карчева, а децата бяха вдъхновени от яйцата на Фаберже.

Те бяха оценени анонимно от компетентно жури в състав – Тинка Иванова, Георги Танев, Иванка Райкова и Живка Танева.

Победителите в конкурса получиха грамота и книга, а останалите получиха грамота и поощрителна награда за участие. Изборът на победител бе труден, защото всички яйца бяха невероятни, а техниките използвани за украсата бяха много и разнообразни.

На първото място се класира Димитра Контаки от 4 клас, второто място завоюваха – Недка Симеонова от 4 клас и Силвиян Армандов от 7 клас.

Трети се класира – Георги Георгиев от 5 клас. Награждаването се състоя в училището, където председателят на НЧ „Христо Ботев-1928” –  Тинка Иванова връчи грамотите и наградите на участниците. Пожелаваме на участниците да продължават да творят и догодина да са повече.

 Мима Контаки

Читалищен секретар при НЧ „Христо Ботев – 1928“

IMG_20170418_104005 IMG_20170418_103930 Botevo2

About the Author :

Leave a reply