Над 2,6 млн. лв. платиха 300 длъжници от Ямболска област

DSC01531Над 2 милиона и 600 хиляди лева доброволни плащания  са направили 300 длъжници от област Ямбол през последните три месеца на годината.  Публичните изпълнители на НАП- Ямбол са разговаряли с близо 1000 фирми и физически лица с неплатени данъци и осигуровки, изпратени са и напомнителни писма.  Три ямболски фирми са получили  временни разрешения за неотложни плащания по банковите си сметки, въпреки натрупаните задължения, за да не се спира производствения процес.

В същото време са запорирани банкови сметки, заплати и МПС и е наложена възбрана на недвижимо имущество на 256 некоректни длъжници на НАП-Ямбол.

През месеците юли, август и септември са проведении 12 търга , на които са продени недвижими имоти и селскостопански  инвентар, собственост на длъжници.

Условията и правилата за провеждане на предстоящите търгове, както и списък на вещите с тяхното описание и продажна цена са на разположение в сградата на ТД, ИРМ Ямбол, ул. „Дж. Атанасов” №6, ет.2  и на страницата на НАП в ИНТЕРНЕТ на адрес: www.nap.bg

 

 

About the Author :