Над 104 000 клиенти на EVN България са се регистрирали за безплатните известявания по SMS или имейл

evn341_01Вече над 104 000 клиенти на EVN България са се регистрирали за безплатни известявания чрез SMSили имейл, съобщават от компанията. Чрез тези услуги всеки клиент, който ги заяви, получава известия на посочени от него мобилен телефон или  имейл адрес:

  • Известие за издадена фактура – с информация за отчетния период, консумираните киловатчасове, дължима сума и краен срок  за плащане
  • Известие при наличие на просрочени неплатени задължения за консумирана електроенергия, заради които предстои прекъсване на електрозахранването. Съобщението се получава най-малко 3 дни преди прекъсване, което намалява рискаот пропускане на сроковете за плащане и свързаното с това преустановяване на електрозахранването. 

И двете известия са подходящи за клиенти с повече от едно място на потребление.

Известяванията са  достъпни за всички битови клиенти на дружеството и са напълно безплатни. Те се заявяват лесно и удобно по един от следните начини – на имейл [email protected], чрез подаване на декларация на място в удобен EVN Офис или по поща(адрес: EVN България, ул. “Христо Г. Данов” 37, 4000 Пловдив, България). 

Повече информация е налична на http://www.evn.bg/Chastni_klienti/Elektricheska-energia/Uslugi/PotreblenieEl/Prekasvane-vazstanoviavaneEl.aspx, както и на денонощен телефон 0700 1 7777, по email[email protected] или на място във всеки EVN Офис.

 

About the Author :