Над 100 са кандидатурите за кампанията „Нощ на звездите“

goliamata inf-1Над 100 са подадените до към края на годината кандидатури за участие в седмото издание на благотворителната инициатива „Нощ на звездите“, организирана от фондация „Енчо Керязов“ за 2017 г. Засега най-много те са в областта на спорта – сред тях има постигнато второ място на световно първенство и първо на европейско. Кампанията започна на 10 декември 2017 г. и приключва до 10 януари 2018 г., като заявления се подават в три раздела – в сферата на спорта, образованието и изкуството.

Номинациите могат да бъдат подавани само от учител, треньор или директор на училище, но не и от родител. Реглaментът и формулярите за кандидатстване могат да бъдат изтеглени от сайта на фондацията www.enchokeryazov.org/bg и на страницата й във Фейсбук.

Комисията по избора ще заседава на 20 януари 2018 г., а кои от кандидатурите ще бъдат допуснати до номинациите, ще бъде обявено на 30 януари 2018 г. Победителите в трите състезателни категории ще бъдат обявени на 17 март 2018 г. от 19 часа, когато ще бъде церемонията по награждаване на децата в зала „Арена Армеец“ в София.

 

About the Author :