Награди на община „Тунджа” през годините

20032003 г. – почетна грамота за принос в развитието на РАО „Тракия“ – мандат 1999-2003 г.

 

2006 г. – награда на кмета на община „Тунджа” Георги Георгиев за “Най-добър социален партньор” на Синдиката на българските учители в Първия национален конкурс за социален партньор – кмет и директор.

2007 -12007 г. – плакет „За изключителен принос в споделянето на практически опит и мултиплициране на иновационни проекти в българските община” – ФРМС, Американска агенция за международно развитие и Международна асоциация на градските управи – Вашингтон.

 

???????????????????????????????2007 г. – наградата на Фондация за реформа в местното самоуправление –  „Община новатор ‘2007″ за представени 22 иновационни практики.

 

 

 

 

20102010 г. – отличие за кмета на община “Тунджа” Георги Георгиев от Четвъртия национален конкурс на Синдиката на българските учители в категорията „Най-добър социален партньор – КМЕТ – 2010 г.”  Високата оценка е на Европейския комитет по образованието.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA2011 г. – награда на УНИЦЕФ „Община – приятел на детето”.

 

2011 г. – осмо място в страната по усвоени средства от европейски проекти – класация на в. „Капитал”.

 

2012 г. – Община „Тунджа” е  на първо място сред институциите в област Ямбол и на 25-о място в страната с най-висок рейтинг на активната прозрачност – награда на Програма „Достъп до информация” в категория „Институция, най-добре организирала предоставянето на информация за граждани”.

 

2012 -12012 г. – Кметът на община „Тунджа” Георги Георгиев е на първо място в категорията „Политик на местно ниво с принос към живота и благосъстоянието на българските деца” на Национална мрежа за децата.

 

 

 

2012 - 22012 г. – Голямата награда  за най-добра кампания на неправителствена организация в годишния конкурс „ЗАЕДНО–2012” на Фондация „Работилница за граждански инициативи” е присъдена на Общински младежки съвет „Тунджа”, организатор в партньорство с община „Тунджа” на благотворителната кампания за стимулиране на ученици и студенти.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA2012 г. – Община „Тунджа“ и кметът Георги Георгиев получават наградата на Европейската комисия и фондация „Отворено общество“ за усилията за интеграция на ромите в неравностойно положение.

 

20142014 г. – Почетна грамота за кмета Георги Георгиев от Директора на Московския Дом на съотечественика г-н Лебедев за значителен принос в развитието и укрепването  на руско–българските взаимоотношения и активно съдействие на руските съотечественици в България.

 

2017 - 12017 г. награда за община „Тунджа” от Представителството на Европейската комисия за България за успешно приложение на цикъла на програма „РОМАКТ”.

 

 

 

 

2017 -22017 г. – първо място в първото издание на Програмата за добри практики в местното самоуправление в България за платформата „С Тунджа в сърцето – общинска подкрепа за граждански инициативи“. Програмата е разработена от Центъра за експертиза на реформата в местното самоуправление към Съвета на Европа.

About the Author :