Награди за празника получават 104 полицейски служители

DSC07355Общо 104 служители от Областна дирекция на МВР – Ямбол са отличени за празника за постигнати високи резултати в оперативно-издирвателната работа, в превенцията и разкриването на престъпления, за съществен принос при изпълнението на професионални задачи, за подобряването на административното обслужване на гражданите и други.

Със заповед от министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев с почетно отличие на МВР “ЗА ДОБЛЕСТ И ЗАСЛУГА” е награден областният директор на МВР – Ямбол комисар Генчо Иванов.

Със заповеди на министъра на вътрешните работи с “Почетен знак на МВР –II ст.” е награден гл.  инспектор Георги Милков, а с “Почетен знак – III ст.” са наградени комисар Георги Кючуков, началник на отдел “Охранителна полиция”, гл. инспектор Божидар Нихорлиев, началник на РУ “Полиция” – Ямбол и ст. инспектор Павел Павлов, началник на “Човешки ресурси”.

С “Писмена похвала” от министъра на вътрешните работи са наградени наградени и двама държавни служители от ОДМВР Ямбол, един от дирекция “Пресцентър и връзки с общественастта” и четири от териториална структура на КИС – юг, изпълняващи служебните си задължения на територията обслужвана от ОДМВР Ямбол.

Със заповед на главния секретар на МВР с “Колективна парична награда” от 800 лева са награди 13 служители от Областната дирекция.

Със заповед на деректора на Главна дирекция НП е награден един служител от ОДМВР Ямбол.

Със заповеди на директора на ОДМВР Ямбол с предметна награда – плакет “ За заслуга в борбата с престъпността” са отличени 7 държавни служители, с “Писмена похвала” са наградени са 21 държавни служители, на 7 е присъдена по-висока степен на съответната категория, а 14 са назначени в по-висока степен на длъжност и по-високо ниво на длъжност.

Директорът на ОДМВР Ямбол връчи и наградите на победителите в турнира по стрелба по повод 135-годишнината от създавенето на МВР. В отборното класиране на Първо място е отборът на РУ “Полиция” – Тунджа, следван от отбора на сектор “Пътна полиция” и на трето място отбора на РУ “Полиция” – Елхово. В индивидуалното класиране на първо място е Любомир Григоров, следван от Стоян Господинов и Марин Маринов.

 

About the Author :