Мъж от Ямбол протестира пред главния прокурор

Ямбол, 31.07.2020 г.

Само един протестиращ от Ямбол се осмели да застане с плакат на улицата, докато главният прокурор Иван Гешев даваше изявление на медиите пред Съдебната палата в Ямбол.

Младият мъж застана на улицата срещу главния прокурор с плакат, на който пише на английски език „Опасност“, а под него „ГеШтапо“.

Иван Гешев си прекъсна изявлението и извика младия мъж да дойде да се снима, защото явно  това иска и заяви, че не се страхува.

Протестиращият не се отказа и продължи протеста си, а след като главният прокурор си тръгна, обясни пред медиите, че надписът иска да покаже, че Гешев превръща прокуратурата във фашистка организация.

„Искаме отговори. Цяла България в момента иска един отговор – кога ще разследва записите от служебния дом на Борисов“, коментира мъжът. Той изрази мнение, че главният прокурор обикаля страната с политическа цел, защото в момента е в отпуск.

About the Author :

8 Comments to “Мъж от Ямбол протестира пред главния прокурор”
 • Искам да знам
  July 31, 2020 - Reply

  Този протестиращ в новооткритата нарколаборитория ли работи или или има проблеми с правосъдието?Медиите услужливо не го попитаха, кой е той?

 • Anonymous
  August 3, 2020 - Reply

  Много е просто : протестиращият е само един, защото посещението на Гешев не е било обявено. Освен това “нарколабораториите” с малко саксии марухуана ли са важните дела на главния прокурор?!

 • ОСТАВКА
  August 3, 2020 - Reply

  Ако Гешев не го беше страх от “народната любов” със сигурност щеше да има повече протестиращи. Браво на младия мъж, че въпреки обявената информация в последния момент, той е успял да отиде и да заяви позиция. ОСТАВКА на каскета, Боко и цялото корумпирано правителство!!! А относно “великото откритие” на лабораторията, то може да бъде коментирано единствено със смях. Всички знаем, че има къде къде по-сериозни лаборатории и сделки, които трябва да бъдат осветлени. Ама нашият каскет се занимава пак с марихуани и казани за ракии, докато неговите хора внасят тонове синтетики. Кого заблуждаваш, каскето???

 • Димитринка Митова
  August 3, 2020 - Reply

  Протестиращият е завършел с пълно отличие и грамота за отличен успех Магистър -Философ,в момента пише Докторат по Философия.Като всеки млад човек живеещ в България го вълнуват:Политическата и социалната обстановка в България,посевместната корупция,служенето на управляващата парния в момента на чужди интереси,социалното неравенство,експлоатацията на залежите от злато в България от чужда фирма и защо на България се плаща само 3% от стойноста на златото-а на Нигерия се плаща 97%, докога ще бъдат потъпквани правата на българските граждани в собствената им страна и защо ГЕРБ подлага България на фашистки терор!!!

 • SOS
  August 3, 2020 - Reply

  Един от основните източници на заразата са тези митинги. Поставете се на мястото на здравните работници,които залагат живота си и за такива безделници от митингите,ръсещи заразата. Но при още 20% повече стационирани болни от корона вирус,ще върнат строгите мярки от месец април и край със всякакви струпвания на хора. Това ли искате?Е,няма да стане. Мнозинството искаме да ходим на работните си места спокойно,за да произвеждаме блага за всички. Мнозинството няма да допуснем анархия и напрежение в Родината и ще дочакаме спокойно изборите,които са през месец март 2021( само след няколко месеца). Това не ви е ситуацията от времето на Жан Виденов и колкото и да се напъвате и да вдигате бунтове( а сте и малко) ,НЯМА ДА СТАНЕ ВАШЕТО. МНОГО СМЕ . ПЕТ ПЪТИ ПОВЕЧЕ СМЕ РАЗУМНИТЕ.

  • БЦЖ
   August 3, 2020 - Reply

   Господин SOS, опитай да изчислиш колко милиарда ще се окрадат до март 2021 и дали ще остане нещо за децата и внуците ти. Те затова са на площада !

 • Отговор за господин сос
  August 3, 2020 - Reply

  пич, смешен си, колко ти плати лидера на герб от твоя град хаха

 • Орхан
  December 21, 2020 - Reply

  ТОЗИ Е ПРИЯТЕЛ НА СТОЯН СТОЯНОВ ОТ ДСБ ЯМБОЛ, КОЙТО КАТО ЛИДЕР НА ДСБ В ЯМБОЛ И ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ ВЛЕЗЕ ОТ ЛИСТАТА НА АТАКА ХАХА И ТО СЛЕД КАТО НАЙ-ДОБРИЯ МУ ПРИЯТЕЛ КРЪСТЬО КРЪСТЕВ ПОЧИНА И ТОЙ ВЛЕЗЕ НА НЕГОВО МЯСТО. ТОВА ЛИ Е ПРОМЯНА БЕ ХОРА ТОВА ЛИ Е?

Leave a reply