Мъж загина при пожар

IMG_20150113_104326Мъж на 64 години загина при пожар в Ямбол. Сигналът за горящоприземно помещение под игралната зала срещу хипермаркет „Пени” е подаден на тел. 112 в 6,35 часа тази сутрин.

Малко след 6 часа сутринта работещи в търговски обекти до игралната зала видели, че от приземното помещение излиза дим и веднага сигнализирали в полицията. На място веднага пристигнали екипи на пожарната и полицията. След загасяването на пожара, в приземното помещение разследващите открили тяло на мъж. При първоначалния оглед от съдебния лекар не са открити следи от насилие. Назначена е експертиза за установяване причините за пожара. Полицията е установила самоличността на загиналия. Тялото му беше изнесено от спасители от Гражданска защита, които влязоха в приземното помещение с маски, заради обгазяването.

IMG_20150113_104021Работещи в игралната зала разказват, че собствениците от състрадание са прибрали в приземния офис бездомник, за да не живее навън през зимата. Те предполагат, че той се е самозапалил. По техни данни преди известно време той запалил апартамента си, а само преди няколко дни се опитал да си пререже вените, но бил спасен от Центъра за спешна медицинска помощ.

Нанесени са щети и на игралната зала, която е опушена. Случаят продължава да се разследва,  образувано досъдебно производство. Предстои да бъде извършена аутопсия на загиналия, за да се установи от какво е настъпила смъртта му.

About the Author :