Мощен рок с едни от най-великите хитове за всички времена ще звучат в Ямбол

Deep Purple`s Night_Yambol_October 28Мощен РОК и челен сблъсък с едни от най-великите хитове на хард-рока за всички времена. Това очаква меломаните на предстоящия концерт на Иън Пейс от Дийп Пърпъл и супергрупата „Sainted Sinners“, който ще се състои на 28 октомври в Ямбол.

Неслучайно легендарният барабанист залага на партньорството със „светците“.  Това не е първата им изява заедно, „Sainted Sinners“ са сред най-добрите трибют групи на Дийп Пърпъл в света, което очевидно е оценено от Иън Пейс и колегите му.

Членовете на „Sainted Sinners“ са заедно от 2016.  Основател и вокалист  е Дейвид Рийс (екс-ACCEPT/BONFIRE). В състава влизат още Франк Пане – китаристът на Bonfire, Алесандро Дел Векио (клавишни), Берки Хирлеман (барабани) и басиста Малте Фредерик Буркерт. Те са познати, утвърдени и опитни музиканти, събрали се заради общата си любов към класическия хард рок и легенди като Black Sabbath, Deep Purple, Led Zeppelin, Rainbow и Whitesnake. През февруари 2017 г. „Sainted Sinners“ издаде и едноименния си дебютен албум. Смесицата от авторска музика и световни рок хитове, които ще чуем на ямболска сцена напълно оправдава мотото на групата – „The Essence of Rock`n Roll“. Кулминацията, разбира се, ще бъде звездната плеяда с всички големи хитове от „златната ера“ на Пърпъл.

Sainted Sinners„Ще подгреем шоуто със „Sainted Sinners“ и след това за нас ще бъде огромна чест да свирим заедно с легендарния барабанист на „Дийп Пърпъл“ Иън Пейс като изпълним всички класики от Марк 1 до Марк 4, онези песни на „Дийп Пърпъл“, които всички обичате. Let’s go Space Truckin’ people!“, заявява самият Дейвид Рийс в специално подготвеното за българските меломани видео. https://youtu.be/UzBKycurc-A

„Това ще бъде едно много специално събитие, защото не само, че ще предложим “Есенцията на рокендрола” със „Sainted Sinners“ като изпълним някои от нашите песни и класики на Led Zeppelin, White Snake, Heart и други, но също така и защото ще бъдем групата, която ще свири с единствения по рода си, легендата на барабаните на „Deep Purple“ – мистър Иън Пейс“, казва в свое видео и китаристът Франк Пане. https://youtu.be/GSNWuxrcIUE

А всичко това предвещава едно експлозивно приключение за публиката, която определено няма да скучае.

 

About the Author :