Мортън – Райт попадна при бирниците

photo_orig_1259342Чуждестранният гражданин Дарил Нийл Мортън-Райт попадна при частен съдия-изпълнител, след като не обслужва кредита си в банка „Алианц България”. Като следствие на това частният съдия-изпълнител Дженко Дженков обяви за публична продан два имота на Мортън-Райт.

И двата имота са апартаменти на пъпа на Ямбол, в непосредствена близост до Художествената галерия, при това са в съседство. Намират се на улица „Цар Самуил” № 76. Единият апартамент тръгва за продан на 9 декември срещу сумата от 55 750 лева, той е от 78 кв.метра, другият, който е малко по-голям, стартира от цена 57 487 лева.

Апартамените са ипотекирани в банка „Алианц България”, която сега ще се опита да възстанови парите си чрез съдия-изпълнител.

Британецът Дарил Нийл Мортън-Райт  се включва в правенето на пари в страната ни през 2006 година.  На 4 септември същата година е вписана в Търговския регистър на Ямболския съд фирмата му „Ривър Хлябово”ООД. Тя е с капитал 5000 лева, като адрес на фирмата е посечена улица „Преслав” номер 5 в областния център.

През лятото на тази същата 2006 година в Ямболския регион, и по-точно в Елхово, има бум на британски фирми. Почти всички са посочили за свой адрес апартаменти на улица „Търговска” в Елхово, любопитно е и това, че в почти всички има дамско участие.

Дарил Нийл Мортън-Райт е от малцината, които не са имали съдружници, така че сега сам трябва да се оправя с вземането на банка „Алианц България”, ако изобщо е в пределите на страната ни.

About the Author :

Leave a reply