Момче от София спечели VI-та Национална олимпиада за четвъртокласници „Знам и мога“

SAM_9802Резултатите от VI Национална олимпиада за четвъртокласници „Знам и мога“, на която Ямбол е домакин, бяха оповестени днес следобяд, 8 април, в залата на Безистена. Константин Венциславов Димитров от София спечели първото място и с това извоюва столицата и неговото училища да са следващите домакини. Наградата му бе лаптоп. Яна Димитрова от ямболското училище „Св. Св. Кирил и Методий“ , която миналата година извоюва домакинството на нашия град, символично му предаде олимпийския огън. На второ място е Клементина Иванова от с. Черни Вит, област Ловеч, а трета – Стела Бинева от Димитровград.

SAM_9788Преди оповестяването на финалните резултати всички участници в олимпиадата излязоха на подиума и получиха грамоти и подаръци, защото „всички те са победители“, както казват организаторите.

Участниците във форума бяха поздравени от вокална група „Весели ноти“ при НУ  „Св. Св. Кирил и Методий“ в Ямбол с ръководител Весела и Пастърмджиева и с изпълнение на електрическа китара от четвъртокласника Наско Ибришимов от музикална къща „Инсайд“.

SAM_9757 SAM_9764 SAM_9790 SAM_9791 SAM_9794

About the Author :

1 Comment to “Момче от София спечели VI-та Национална олимпиада за четвъртокласници „Знам и мога“”
  • Цветелина Димитрова
    April 12, 2017 - Reply

    Името на победителя е Константин Венцеславов Димитров!

Leave a reply