Младежки хепънинг против дрогата

pod ch 2Младежки хепънинг против дрогата „Силните не се друсат” организираха по традиция на 1 юни Народно читалище „Съгласие -1862“, Ротари клуб и Интеракт – Ямбол. Пространството пред читалището отново се превърна в зона на младите хора, които бяха не само публика, но и изпълнители.

Проявата откриха с танците си възпитаниците на „Тандем” Дея Динева и Александър Петров. Розалия и Симеон в ролята на водещи обясниха не само смисъла на хепънинга, но и провокираха присъстващите с въпроси, свързани с наркотиците, и поднасяха информация за вредата от тях и как да се предпазят.

pod ch 2-2Интеракт беше организирал и благотворителен щанд, на който желаещите можеха да закупят фанелки с надпис „Не на нея”, голям хит сред младите хора бяха и близалките. Едни от първите, които си закупиха фанелки и подкрепиха благотворителната инициатива, бяха ротарианци.

 

pod ch 2-1Сред индивидуалните изпълнители бяха Ани Енчева и Юлия Гърдева, които впечатлиха публиката с оригиналната комбинация на популярни песни, изпълнени на китара и цигулка.

В концерта с изпълнения на песни се включиха и Денис Динев и Моника Радичева, Ния Балчева и Даниела Косева.

В хепънинга участваха и групите „Seconday” и „Twin Peaks“.

pod ch 2-3

 

About the Author :