Младежките мечти за Ямбол

1Шестима младежи описаха мечтите си за Ямбол и получиха награда за техните есета в конкурса на ямболската организация на Младежкото обединение в БСП.

Първа награда беше присъдена на Моника Динева от Професионална гимназия по хранителни технологии и туризъм. Втора награда е за Наталия Владева от Профилирана иновативна гимназия „Васил Левски”, а трета награда е за Михаела Христова от Природо-математическа гимназия „Атанас Радев”. Журито е било много затруднено при подбора на наградените творби и затова присъди и три поощрителни награди за Калина Геврекова ПМГ „Атанас Радев”, Габриела Стоева от ПГХТТ и Стела Тодорова от ПГ „Васил Левски”

2С вашето участие доказахте, че наистина обичате Ямбол, поздрави победителите Катя Георгиева, председател на БСП – Ямбол. Тя им пожела да се завърнат в Ямбол след обучението си, защото вярва, че той ще става все по-хубав град и ще има нужда от тях.

Конкурсът за написване на есе на тема „Моята мечта за Ямбол” беше за ученици в 12 клас, защото на тях градът ще разчита в бъдеще. Той даде възможност на младите хора да покажат какво за тях е родният град, какъв биха искали да бъде и как да се промени, за да останат да живеят в него.
Победителите получиха парични награди, полезни за тях в навечерието на абитуриенските балове, а на участниците бяха подарени флашки.

4 6
Есетата на победителите ще бъдат публикувани в сайта на БСП – Ямбол – www.kontrapunkti.bg и във фейсбук страницата на организацията – Българска социалистическа партия град Ямбол.

 

About the Author :

Leave a reply