Михаил Миков в Стралджа: БСП – СТРАЛДЖА Е СРЕД ОТЛИЧНИЦИТЕ НА ПАРТИЯТА!

DSC06097Стралджанци посрещнаха лидера на социалистите Михаил Миков с цветя, усмивки и настроение. Минувачи поздравяваха председателят на БСП с „Победа!”, ръкуваха се с него и обещаваха гласуване с номер 6.

В залата на предизборния щаб на БСП  присъстваха кандидати за общински съветници и кметове на населените места. Митко Андонов, кандидат за кмет на общината, беше щастлив да  представи своя екип, да увери Михаил Миков, че както и до сега БСП Стралджа ще спечели тези избори убедително и категорично още на първия тур. Разговорът продължи за програмата на Митко Андонов, за грижите към децата и младите хора, за активната и постоянна социална политика, за успехите на града и общината.

DSC06108С поклон към миналото и героите на Стралджа гостите Михаил Миков, заедно с Митко Андонов и Атанас Мерджанов, народен представител, зам.председател на ПГ на БСП и говорител на партията , поднесоха цветя пред паметника  на Трета българска армия.

В срещата с обществеността на Стралджа взеха участие  и представители на третата възраст, хора от клубовете на инвалида и  „Диабет”. Мнозина пожелаха да стиснат ръката на Михаил Миков, да го поздравят.

DSC06116Срещата откри Мария Толева, председател на ОбС на БСП, която обърна внимание на грижите  на общинското ръководство и кмета Митко Андонов за всички жители на общината без да се делят населените места на малки и големи. „Последователната социална политика  дава гаранция за един по-спокоен живот и сигурност на гражданите  и ние ще продължим да работим в тази посока”, подчерта тя, давайки думата на Митко Андонов, кандидат за кмет на общината за четвърти мандат.

DSC06126„Почитта и уважението към белите коси на нашите майки и бащи всъщност е уважение към едно градивно поколение. Направеното в нашата община за тази категория хора не е малко – обособените пенсионерски клубове, поддържането на три звена за ДСП, грижата за социалните центрове, поддържането на парковете, изпълнението на множество проекти в помощ на болните и самотните…с всичко това се опитваме да правим по-добър, по-спокоен и сигурен живота на хората от третата възраст.

DSC06112И ще продължим да го правим”, подчерта г-н Андонов. С благодарност за упоритата и постоянна работа в изпълнение политиката на БСП, за постигнатите реални резултати, за отстояване целите на партията и грижата за хората, към г-н Андонов и всички присъстващи в залата се обърна гостът Михаил Миков. „Вашите успехи  са успехи на партията. Местното самоуправление в Стралджа е гордост за БСП и образец за много наши кметове! Вие сте сред отличниците на БСП!”, каза той и посочи две причини  стралджанци отново да подкрепят своя действен и инициативен кмет: „защото екипът на Митко Андонов работи за хората и защото НС на БСП застава зад тях и заедно ще реализираме лявата платформа”.

Цветелина Тончева, кандидат за общински съветник и педагог, насочи вниманието към образованието и молба за съдействие от страна на партията за закона, който на практика осакатява образователната система у нас. Уверението на г-н Миков не закъсня. „Образованието винаги е било и ще бъде сред приоритетите на БСП, ние ще продължаваме да работим и да се борим за достъпно и качествено образование на всички български деца.”

Оптимистично прозвуча и обръщението на Атанас Мерджанов: „Вие, стралджанци , можете да се гордеете със своето управление. Защото с кмет като Митко Андонов постиженията са във всички области.”, той добави горещата си благодарност към г-н Андонов за осъществяване на левите стандарти в града и общината и отправи пожелание още на първия тур на изборите за категорична изборна победа. С номер 6!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

About the Author :