Михаела Филева и заря за откриването на хипер маркет „Лъки Ленд”

МихаелаПопулярната певица Михаела Филева ще пее за ямболлии на трети май, сряда, от 20 часа, при откриването на новия хипер маркет на фирма „Лъки Ленд”. 25-годишната нашумяла певица от Велико Търново миналата година издаде първия си албум, наречен „Инкогнито”. На трети май тя обаче ще бъде съвсем наяве пред феновете си в Ямбол, които вероятно ще чуят най-известните парчета на Филева, като „Опасно близки” и „Филм за двама” и ще разберат защо тя бе определена за певица номер 1  за 2014 и 2015 година на България от БГ радио.

Предвидена е и заря по повод откриването на големия магазин, който е на мястото на „Пени маркет” и е за сувенири, домашни потреби, детски стоки. „Лъки Ленд” е верига от магазини. Наскоро вървяха обяви за набиране на консултант-продавачи за новия магазин на фирмата. Тя е на пазара от 2014 година, има голям обект във Велико Търново. И досега „Лъки Ленд” имаше търговски периметър в Ямбол, магазини на улица „Мраморно море” и в Търговския дом. Те бяха от типа всичко нужно за вашия дом от 1 лв. до 101 лв.

„Лъки Ленд” заема опразнения отдавна от стоки магазин на „Пени маркет”, фирма, която приключи безславно бизнеса си в града ни. Дали „Лъки Ленд” ще успее на тази голяма търговска площ предстои да видим.

About the Author :

Leave a reply