Митко Андонов, кандидат за кмет на община Стралджа: За бъдещето, което заслужаваме!

kmet_2УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

На прага сме на една проверка за това какво искаме и как да го постигнем. Изборите за местна власт не са приключение, те са изпитание, те са доказателство доколко една нация е узряла за демократичността и свободата, които има. Ако на 25 октомври отделим от личното си време и посетим избирателните секции с готовността да упражним конституционното си право на глас, ние всъщност даваме и категоричната си заявка да  бъдем част от тези, които ще градят бъдещето на родния край.

На никой от нас не е безразлично какво ще се случва утре в Стралджа и селата на общината! Искаме ли да вървим напред, да градим, а не да рушим, да създаваме, да надграждаме, да обогатяваме и развиваме, то тогава правилното решение е бюлетина номер 6! Кандидатите на БСП за кмет на общината, кметове на населени места и общински съветници са достойните хора, които заслужават това доверие.

Уважаеми съграждани,

нашият труд ще бъде за подпомагане на вас, земеделски производители, животновъди и  представителите на бизнеса, които ще помогнете за развитие на икономиката и повишаване на заетостта,  за вас, педагози и възпитатели, медицински и социални  работници, културни  и читалищни дейци, за вас, млади хора на общината – нашият безценен капитал, за възрастните  с поклон пред белите коси и дадения принос за развитието на страната ни, за социално слабите, болните и самотните, които се радват на всяка подадена ръка за помощ. Нашето желание , амбиции , воля и енергия ще бъдат насочени за осигуряване  на онова спокойствие от което се нуждае всеки човек, на онази жизнена среда, която доставя радост  и удоволствие, предизвиква гордост и самочувствие.

Нека на 25 октомври излезем и гласуваме! Нека дадем мощна подкрепа на тези, които са доказали какво могат и знаят как да продължат напред – представителите на БСП. Защото ние имаме уникалната възможност да продължим изпълнението на множество важни за града и общината проекти, знаем пътя по който да реализираме редица други, имаме програмата в която са заложени не малко добри идеи.

Изберете смело и категорично бюлетина номер 6! За да направим  заедно  новия ден на Стралджа по-светъл, по-хубав и желан! Нека докажем, че никой и нищо не може да спре градивните и инициативните!

Победа, приятели!

About the Author :