МИТКО АНДОНОВ, кандидат за кмет на община Стралджа: Да докажем, че никой и нищо не може да спре градивните и инициативните!

kmet_2УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

На прага сме на поредната проверка за това какво искаме и как да го постигнем.  Балотажът в изборите за местна власт съвсем не е приключение, той е сериозно  изпитание, той е  доказателство доколко една община е узряла за демократичността и свободата, които има и може обективно да преценява реалността. Ако на 1 ноември още веднъж  отделим от личното си време и посетим избирателните секции с готовността да упражним конституционното си право на глас, ние всъщност даваме и категоричната си заявка  не само да  бъдем част от тези, които ще градят бъдещето на родния край, но и че сме хора  които отстояват твърдо позициите си.

На никой от нас не е безразлично какво ще се случва утре в Стралджа и селата на общината! Искаме ли да вървим напред, да градим, а не да рушим, да създаваме, да надграждаме, да обогатяваме и развиваме, то тогава правилното решение е бюлетина номер 6! Заслужаваме това доверие.

Уважаеми съграждани,

Имам смелостта да ви уверя, че ако бъда избран за кмет на общината ще продължа неотклонно да работя за подпомагане на  земеделски производители, животновъди и  представители на бизнеса,  за  педагози и възпитатели, медицински и социални  работници, културни  и читалищни дейци, за  младите хора на общината – нашият безценен капитал, за възрастните  , за социално слабите, болните и самотните. Моето  желание , амбиции , воля и енергия ще бъдат насочени за осигуряване  на онова спокойствие от което се нуждае всеки човек, на онази жизнена среда, която доставя радост  и удоволствие, предизвиква гордост и самочувствие.

Нека на 1 ноември излезем и гласуваме! Нека вашата  мощна подкрепа  ни даде криле за нов полет. Защото ние имаме уникалната възможност да продължим изпълнението на множество важни за града и общината проекти, знаем пътя по който да реализираме редица други, имаме програмата в която са заложени не малко добри идеи.

Изберете смело и категорично бюлетина номер 6! За да направим  заедно  новия ден на Стралджа по-светъл, по-хубав и желан! Нека докажем, че никой и нищо не може да спре градивните и инициативните!

Победа, приятели!

About the Author :