Мини Академия за родители в Ямбол

Безплатна мини Академия за родитеMini Parent Academy_Yambol_14 Marchли ще се проведе на 14 март от 15.30 часа в читалище „Съгласие“, информират организаторите.  Презназначена е за настоящи и бъдещи родители, които да се срещнат с едни от най-добрите специалисти в отглеждането на деца.

Практическите лекции са по следните теми: посрещане на бебето и първите дни у дома; как да стимулираме появата на речта при най-малките; адаптация на децата в яслата/детската градина; ролята на родителя и как тя се променя през различните етапи; взаимоотношенията в семейството след появата на детето.

 Специалистите ще са на разположение и за лични консултации, извън лекциите, за да отговарят на въпроси и да дават конкретни насоки.  

Всяка регистрация за събитието дава шанс за награди от “Бочко” и “Матернеа”.  Предвидени са безплатна вода, кафе, млека и други удобства, които да направят деня на родителите още по-приятен. А срещата с други родители, които минават през същия етап на живота, е допълнителна възможност за споделяне и обмяна на опит.

Безплатна регистрация:goo.gl/YaaZCx

Мини Академия за родители в Ямбол е безплатно събитие за всички настоящи и бъдещи родители, благодарение на “Бочко”.

About the Author :