Министър Лиляна Павлова представя в Ямбол програмата за саниране на панелните жилища

l_pavlova_1419924400Информационна среща по програмата за саниране на панелните жилища, на която ще присъства министър Лиляна Павлова, ще се състои на 31 януари 2015 (събота), от 16,30 часа в Голямата зала на община Ямбол, съобщават от пресцентъра.

Срещата е организирана съвместно от община Ямбол и Министерство на регионалното развитие и благоустройството и е част от обиколката на министър Павлова за разясняване на основните моменти от Националната програма за енергийна ефективност в многофамилните жилищни сгради.

На срещата ще бъдат представени основите стъпки за кандидатстване, в това число редът за регистриране на Сдружение на собствениците, етапите на одобрение на проектите, какви мерки за енергийна ефективност могат да се прилагат,  финансиране на дейностите и др.

За участие в информационния ден са поканени домоуправителите на панелни блокове, влизащи в обхвата на програмата. Срещата е отворена за всички заинтересовани страни – граждани, представители на строителни фирми, проектанти и др.

 

About the Author :