Местни избори 2019 – Безмер – своеобразна столица на младежта в общината

С ретроспекция на свършеното и с ясна визия за приоритетите през новия мандат посрещнаха безмерци кандидатът за кмет на селото Росен Русев, кандидатът за кмет на община Тунджа Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“. Много дух и енергия има в Безмер. За прекрасната детска градина, за дейното читалище, за активния клуб на пенсионера, за активната работа на кметството и общината, за социалните ангажименти към децата, възрастните и хората с увреждания беше разговорът.

С гордост и самочувствие безмерци напомниха, че една от знаковите  и най – мащабни прояви – Международния младежки фестивал „Тунджа – творчество и иновации“, е тяхна инициатива и поискаха да го развиват и надграждат и през новия мандат, да утвърждават  Безмер като своеобразна Столица на младежта  в общината. За предстоящите инвестиции по проектите за финансиране с европейски средства, за подмяната на част от водопроводната  система, за ремонтите по уличната мрежа, за изграждането на нова функционална спортна  площадка  в центъра на селото говориха още кандидатите за кметове и общински съветници.

С усмивки, с настроение, с Песента за Тунджа на обичаната Величка Русева и с перспективата на новия мандат остави хубави спомени тази вълнуваща и конструктивна среща.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВAНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

About the Author :

Leave a reply