Местни избори 2019 – С посланието “Тунджа е социална община” коалиция “БСП за България” откри кампанията в с. Кукорево

DSC04761 „Тунджа е социална община“ – с това силно и категорично послание бе даден стартът на кампанията за участие в местните избори  на коалиция “БСП за България“. С много настроение и позитивна енергия бе изпълнен центърът на село Кукорево. Кандидатът за кмет Георги Георгиев предложи на тунджанци и този път ЗАЕДНО да напишат програмата за управление на новия мандат. В следващите дни, в поредицата от срещи и разговори, кандидатът за кмет на общината, кандидатите за кметове на населени места, за общински съветници и всички жители на тунджанските села заедно ще дискутират дневния ред на следващите четири години.

DSC04740Млади, успешни, сърцати и отворени към хората – такива са кандидатът за кмет на село Кукорево Стойчо Стойнов и кандидатите за общински съветници  Виктор Станев и Олга Георгиева, които оставиха чрез изказванията си посланието, че силата е в отбора, в единението, в общите и споделени каузи.

DSC04756Красотата на българската народна традиция за пореден път завладя тунджанци с великолепните изпълнения на обичаната Славка Калчева и на талантливите самодейци от Кукорево, Тенево, Стара река и Окоп. Неповторима емоция донесе и един от гласовете на България, младата и перспективна Ивета Костова.

55Упорита и всеотдайна работа – това обеща на тунджанци Нели Славова от името на кандидатите за общински съветници, а Стойчо Стойнов подчерта, че ЗАЕДНО е най – важната дума в речника на кандидатите за кметове на населени места от листата на Коалиция „БСП за България“. Депутатът и заместник – председател на Народното Събрание Кристиан  Вигенин пожела успех в предизборната надпревара и подчерта категоричната си убеденост в устойчивото развитие на община „Тунджа“.

В истински празник на духа се превърна стартът на кампанията за участие в местните избори  на „Коалиция БСП за България“. Защото „Тунджа“ е повече от община. Тунджа е общност от хора, идеи, традиции, ценности и перспективи. Защото ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ!

71700291_2982929138389307_7708818258769477632_n DSC04646

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

About the Author :

Leave a reply