Местни избори 2019 – Скалица посрещна Георги Георгиев

С Песен за Тунджа и много настроение посрещна село Скалица кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“. С красивите гласове на местната певческа фолклорна група, хората от селото показаха, че и тук са живи народните традиции, че тунджанци знаят как да тачат и да носят в сърцата си непоклатимия български дух.

Един от най – опитните и успешни представители на местното самоуправление в община Тунджа и в България, кандидатът за кмет на Скалица Митко Петков, направи заедно с жителите на селото ретроспекция на строеното.

За първия випуск на Средно училище „Св. Паисий Хилендарски“ с профил лозаро – винарство и изцяло обновената материална база с чисто нова отоплителна система, за грижите в детската градина, за дневния център за стари хора и социалните услуги в домашна среда, за ремонтите по уличната мрежа, за навременната медицинска помощ, за ефективното улично осветление, за въведеното видеонаблюдение през изминалия мандат разговаряха скаличанци. И за очакванията към новия следващите 4 години също.

По – добри улици поискаха хората от Скалица от кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“.

С песните на обичаната тунджанска изпълнителка Величка Русева, с танците на прекрасния младежки фолклорен състав от село Дражево, с много настроение и енергията на перспективата на новия мандат с номер 56 в трите интегрални бюлетини приключи и тази предизборна среща. Защото в Скалица също знаят, ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

About the Author :

Leave a reply