Местни избори 2019 – Предизборна среща в Хаджидимитрово

Препълнена зала и топли усмивки посрещнаха кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“ за община Тунджа в Хаджидимитрово.

Перспективата на новия мандат и свършеното през предходния представи кандидатът за кмет на селото Тодор Тодоров. За изградения църковен храм, за прекрасната детска градина, за динамичната читалищна дейност, за пълноценното здравно обслужване, за поддържаната общинска инфраструктура, за един от най – добрите клубове на пенсионера, за ентусиазма на кукерската група, за съхранените местни традиции, за силните и сериозни социални ангажименти говориха хората на тази сърдечна и вълнуваща среща. Поискаха за следващия мандат възобновяване на футболния отбор и прецизно договаряне на транспортното обслужване, още социални услуги и нови инвестиции в рехабилитацията на уличната  мрежа.

С прекрасните песни на Величка Русева, с пожелания за победа с номер 56, с вяра в доброто и перспективата на правилния избор завърши този сърдечен разговор. И с посланието Заедно Тунджа Можем!

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

About the Author :

Leave a reply