Местни избори 2019 – Предизборна среща в Гълъбинци

С хляб и сол, с прекрасните изпълнения на певческата фолклорна група и на младежкия танцов състав започна и тази среща на кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа в обновената читалищна сграда на село Гълъбинци. Нов кът за отдих с функционални детски съоръжения поискаха хората за новия мандат.

Повече от 25 деца и много млади семейства живеят в малкото тунджанско село. За отменените такси за детските градини, за безплатната детска млечна кухня, за домашния социален патронаж и за един от най – добрите  клубове на пенсионера в общината благодариха жителите на Гълъбинци. За силата и сплотеността на местната общност, за инициативата за възстановяването на величествения църковен храм, което е един от основните приоритети, кауза и мечта  на цялото село говориха още хората.

Цветя  на паметника на загиналите за свободата на България жители на село Гълъбинци поставиха тунджанци в знак на признателност. Много дух и топлота, взаимност и обща визия за приоритетите на новия мандат имаше и в тази среща. И категорична вяра в избора с номер 56 със споделеното послание  ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВAНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

About the Author :

Leave a reply