Местни избори 2019 – ПП ГЕРБ стартира кампанията си с обновен, силен екип и с подкрепата на гражданите

DSC_3148С водосвет за здраве от духовно и символично място – църквата “Успение на Пресвета Богородица” в квартал “Аврен”, официално стартира днес, 29 септември 2019 г., предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Ямбол.

След молебена с пожелания за здраве, позитивизъм и разумен избор на 27 октомври се обърна към своите съмишленици, симпатизанти и всички граждани на Ямбол кандидатът за кмет Димитър Иванов. “Стартираме с обновен, силен екип, заредени с много енергия, с желание за работа и с подкрепата на гражданите – това е една от нашите основни задачи”, подчерта Димитър Иванов. Той отбеляза, че еднакво важни са и кметът, и съветниците, “благодарение на нашите съветници от ПП ГЕРБ в продължение на IMG_0635последните 4 години се взимаха важните решения за Ямбол.” В листата са привлечени хора, които са се доказали. Специални благодарности бяха изказани на водача на листата д-р Димитър Рунков – млад човек, съдов хирург, от града, избрал да живее и работи тук. При избора на кандидат-съветници са търсени предимно професионализма и експертността им. Трети в листата е Стойко Стойков – началника на Регионалното управление по образование-Ямбол. Заложено е на млади хора от гражданската квота, както и на доказани професионалисти. Заложено е и на хората, които досега са работили в Общинския съвет и имат огромен опит като д-р Татяна Петкова, Георги Миланов, д-р Денка Петрова, Румяна Тропчева, д-р Димитрина Стойчева, Емилия Кремъкова, Явор Брънков. “Нашата листа е от 37 човека, готови да работят с открито лице пред гражданите и в интерес на нашия град”, обобщи Димитър Иванов.

IMG_0632Има много работа за вършене, но най-важно е доверието. Кандидатът за кмет на ГЕРБ акцентира, че на първо място в управленската програма на партията са откритостта и позитивизма към съгражданите от родния ни град. Това може да се постигне само с работа и отговорно отношение към хората. Не случайно основното мото на Димитър Иванов е именно: “Работа, работа, работа”.

На второ място в програмата е – обновление на кварталите и т. нар. нов център. Постигнатото през последните 4 години, благодарение на европейските програми и средства, се харесва на всички, отбеляза Димитър Иванов.

Той обърна внимание, че през последните седмици заедно с кмета на Сливен Стефан Радев работят по реализирането на обща IMG_0644икономическа зона между Ямбол и Сливен. “Имаме подкрепата от Министерството на регионалното развитие и благоустройството, имаме подкрепата и на Министерството на икономиката и аз съм убеден, че с общи усилия Ямбол и Сливен ще успеем да реализираме тази идея на двата града за привличане на инвеститори и за осигуряване на още работни места”.

Друг приоритет е да се извърши анализ на общинските дейности, свързани с подобряване на инфраструктурата, на транспортната схема в града, анализ на данъчната политика, в т. ч. данък сгради и такса смет в интерес и в полза на гражданите и на бизнеса.

Не на последно място – изграждането и реновирането на спортни и детски площадки, на спортната инфраструктура в Ямбол, 11111защото младите хора са бъдещето, те имат нужда от съоръжения, които да отговаря на техните изисквания.

“Имаме подкрепата на ПП ГЕРБ, за мен е чест и удоволствие да бъда с този екип от професионалисти, от личности, готови и работещи винаги за родния ни град Ямбол и за нашите съграждани. Призовавам всички съграждани – нека направят разумния и позитивен избор на 27 октомври с номер 43 в бюлетината и да продължим да развиваме нашия град, да продължим да работим за него в синхрон с правителството на република България и с всички министерства. Знаем, че всяко едно решение се взема от хората. Затова ние се обръщаме с лице към хората и искаме подкрепата на нашите съграждани, за да продължим да развиваме нашия град, да го направим по-хубав и по-уютен за живеене”, заяви кандидатът за кмет на Ямбол от ПП ГЕРБ Димитър Иванов.

 

DSC_3134 DSC_3135 IMG_0630 IMG_0647

Купуването и продаването на гласове е престъпление

About the Author :

4 Comments to “Местни избори 2019 – ПП ГЕРБ стартира кампанията си с обновен, силен екип и с подкрепата на гражданите”
 • Страхил
  September 30, 2019 - Reply

  Такива богобоязливи и смирени люде са нужни на града ни!
  Но все пак нека първо се покаят.

  “Покаянието и изповедта са свързани помежду си. Покаяние означава промяна на мисленето, т.е. отвращение от греховете. Първо, трябва да осъзнаем своите грехове. Виждането на греховете не е лесно нещо, но според съветите на светите отци то се постига чрез молитва. „Искайте, и ще ви се даде“ (Мат. 7:7). Много известна е молитвата на св. Ефрем Сирин, която се казва особено по време на Великия пост: „Господи, дарувай ми да виждам моите прегрешения и да не осъждам моя брат, защото си благословен во веки веков. Амин“. Второ, трябва да възненавидим греховете си. Само да ги виждаме не е достатъчно. Всеки грях ни отдалечава от Бога и прогонва от нас Божията благодат. Затова трябва да ненавиждаме греха повече от всичко. На трето място трябва да имаме твърда решимост занапред да не грешим, да не оскърбяваме повече Бога и ближните си. Това е и същността на покаянието.”

 • С. МИТЕВ
  September 30, 2019 - Reply

  Да има 4 лентов път ЯМБОЛ-СЛИВЕН е свързващо. С това Георги Славов се съгласи. Но с промишлен парк на 5 км от центъра на СЛИВЕН,не. Славов защити ЯМБОЛ и каза,че това е сливенска работа ,а не обща и няма да приеме промишлен парк в СЛИВЕН,за общо дело. Общ промишлен парк е ,да е между КРУШАРЕ иХАДЖИ ДИМИТРОВО. Освен това е до детелината на магистрала ,,ТРАКИЯ,, . Тази тема е много болезнена,особено за два равностойни града. Това може да разруши съюза,преди още да възникне. Д. Иванов греши ,като се съгласява. Нека СЛИВЕН си прави промишлен парк , но без нас.Аз казах кое ще ни свърже. Това е средата ,между двата града. А и никой бизнесмен няма да хвърли пари за дейности далеч от магистрала,,ТРАКИЯ,,. Доказателство за това са новите фирми ,които направиха и правят до КАБИЛЕ и ХАДЖИДИМИТРОВО. Даже и ЯМБОЛ-фирма,,Баумит,, и други. Все пак ЯМБОЛ е два пъти по-близо до магистралата от СЛИВЕН.

 • Ямболлия
  October 1, 2019 - Reply

  БРАВО за последни коментар с едно уточнение ЯМБОЛ е не два, а три пъти по-близо до магистралата.
  Георги Славов е нашият кмет !

 • бай Иван
  October 2, 2019 - Reply

  Огледал се Илия,пак в тия.Гледам ги и им се чудя с какви очи застават в храма и пред хората.До вчера вдигаха чинно ръка на сесиите,набутаха ни големи данъци,сини зони и какви ли не простотии,днес застанали отново ама били за промяна.Абе,ей,хрантутници що не бяхте за промяна при Славов?!Крадахте,ядахте,сега сте за промяна.Туй кокала трудно се пуска.само,че този път ще пиете една студена вода.Паляци с паляци!

Leave a reply