Местни избори 2019 – Миладиновци подкрепя Георги Георгиев

С цветя, с песен, с хляб и сол, с благодарност за стореното, с ясна и категорична  подкрепа посрещна село Миладиновци кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа.

За политиките за децата и семейството, за професионалното образование в училището в Скалица, за услугите за възрастните хора, за осигуреното ефективно улично осветление, за навременното медицинско обслужване, за въведеното видеонаблюдение в полза на сигурността на жителите на селото беше разговорът. И за проблемите също, за дупките по улиците  и по пътната мрежа, за проблемите с водоснабдяването.

Мъдри хора са жителите на тунджанските села, ясно им е, че няма как да бъдат решени изцяло тези проблеми, обаче без ясната и категорична намеса на държавата. С благодарност на подкрепата за самодейците и техните изяви, с още прекрасни тунджански  песни завърши тази вълнуваща среща. И остави у всички хубавото усещане за сплотеност, за взаимност, за общност, за перспективата на новия мандат.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВAНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

About the Author :

Leave a reply