Местни избори 2019 – Красен Кралев: Градският стадион на Ямбол трябва и ще бъде реновиран

По време на посещението си в Ямбол министърът на младежта и спорта Красен Кралев заедно с кандидата за кмет на ГЕРБ Димитър Иванов проведе дискусия със спортните деятели, треньори на градския стадион и се запозна със състоянието на спортната инфраструктура и с проблемите на местните спортни клубове.

Красен Кралев пое конкретни ангажименти. Министерство на младежта и спорта ще осигури средствата, необходими за обновяване на залата за волейбол на стадиона, както и за закупуване на настилки и тепих за двете зали за борба в комплекса. “Ще помогнем на боксовия клуб, както и на всички ямболски клубове, които възпитават децата на дисциплина и любов към спорта. В най-кратки срокове ще изпълня и обещанието си към местния клуб по спортна стрелба – да закупим необходимите им нови пистолети”, заяви министър Кралев. Красен Кралев и Димитър Иванов поеха ангажимент и към клуба по художествена гимнастика да намерят подходящо помещение, където да провеждат тренировките си.

За градския стадион в Ямбол през 2016 година ММС осигури нова тревна настилка на стойност над 370 хиляди лева.

“Сигурен съм, че Димитър Иванов като кмет на Ямбол ще направи необходимото жителите на Ямбол да получат нови и по-добри условия за спорт! Може да разчита на нашата подкрепа”, каза Красен Кралев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

About the Author :

Leave a reply