Местни избори 2019 – Кабиле посрещна Георги Георгиев и кандидатите за съветници от „БСП за България“

С изцяло обновен център, сърдечно и гостоприемно посрещна село Кабиле кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за общински съветници на Коалиция „БСП за България“ за община Тунджа. Препълнената зала и конструктивният разговор дадоха нови посоки за развитие и през следващия управленски мандат.

Много е инвестирано  в селото през изминалите четири години, много нови неща се случват в Кабиле и тази динамика е очевидна, и нея никой не може да отрече. С още една, с нова група в детската градина започна преди месец учебната година. Нищо не създава повече усещане за перспектива и развитие от детските усмивки.

Кабиле ще бъде първото газифицирано село в Източна България. Това се случва, благодарение на конструктивния диалог, на споделените отговорности и ангажименти, на общите цели и приоритети на всички нива. И тази инвестиция вече е факт. Това създава нови възможности за бизнеса, нова среда за инвестиции, ново качество на живот.

За визията за развитие на селото говори кандидатът  за кмет Христо Христов. Свършеното през годините и перспективата на новия мандат представи Георги Стоянов Георгиев. Увереност в избора с номер 56 споделиха кабиленци в този конструктивен диалог. Поискаха нова и по – добра материална база за клуба на пенсионера и още инвестиции в ремонти на уличната мрежа. С прекрасните изпълнения на Фолклорен ансамбъл Тунджа, с посланието ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ приключи и тази среща на тунджанци.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

About the Author :

Leave a reply