Мести избори 2019 – С хляб и сол посрещнаха Георги Георгиев в Меден кладенец

В обновена читалищна зала с хляб, замесен от трудолюбивите тунджански ръце, с цветя и песен започна срещата на кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа с жителите на село Меден кладенец. Гласовете на жените от местната певческа група бяха знак на благодарност за подкрепата на общината през изминалите четири години и почит към съхранените тунджански традиции и.

За ефективното улично осветление, за повече сигурност с въведеното видеонаблюдение, за предстоящото благоустрояване на парковото пространство в селото, за поетите и изпълнени социални ангажименти беше сърдечния, добронамерен и откровен разговор.

Жителите на Меден кладенец изразиха категоричната си и недвусмислена подкрепа за кандидата за кмет Георги Стоянов Георгиев и листата за съветници на „Коалиция БСП за България“ в община Тунджа на местния вот. Песен за Тунджа, цветя на паметника на загиналите за Отечеството, почит и признателност към хората и традициите, убеденост в правилността на избора и на формулата ЗАЕДНО ТУНДЖА МОЖЕМ с номер 56 имаше още и в тази вълнуваща среща.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВAНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

About the Author :

Leave a reply