Местата в зала „Диана” не стигали за Мача на звездите?

Ямболгаз„Местата в зала „Диана” не ни стигат за Мача на звездите”, заяви в Ямбол на пресконференция Стефан Августинов. Човекът, който доведе през 2012 година скандалната баскетболна звезда Денис Родман-Глиста в България, преувеличи нещата, явно опитвайки се да създаде истерия около Шоуто на най-добрите българи и чужденци, които ще участват в Мача.

Малко след него депутатът Иван Чолаков, чийто втори дом, а може би и първи, каза, че все още има билети, но е добре феновете да побързат, а не да оставят за последния момент тази покупка.

Августинов, който е управител на  компанията спортен промоутър „Спорт лаб”, има опит в подобни Мачове – той бе в акция и по време на миналогодишния баскетболно Шоу, чийто домакин бе родния му град Варна.

В Ямбол в събота, 29 март, ще се изиграе 12-то издание на звездния двубой. Тази проява се съчетава със 70 години от организирания баскетбол в града ни.

На този етап само Румен Шопов е в града ни от тези, които спечелиха първата шампионска титла при мъжете в баскетболното първенство на страната, което е нормално, тъй като някогашният гард е треньор в школата на БК „Тунджа”.Той сподели на пресконференцията, че за него ще бъде голямо преживяване да се срещне отново с бившите си съотборници.”Не съм се чувал и виждал с някои от тях от времето, когато станахме шампиони”, каза още Шопов.

About the Author :