Месечна работна среща на общинския кмет на Болярово с кметове и кметски наместници

IMGP9084На 27 април 2018 година представителите на общинското ръководство – кметът Христо Христов, заместник-кметът Нина Терзиева и секретарят Мария Чанева проведоха  месечната си оперативка с кметове и кметски наместници от населените места на територията на общината.

На нея общинският кмет Христо Христов представи на колегите си новия началник на полицейското управление в Болярово – Апостол Атанасов. Той сподели, че вече част от тях познава, остави им телефон за връзка. По много от случаите е работил и е запознат с тях.

Другият актуален въпрос, засегнат от господин Христов, е проведените до момента събрания по селата и предстоящите в някои населени места. Неговият апел е да се работи по поставените там IMGP9083въпроси и задачи.

Преди да отговори на поставените от колегите си въпроси и проблеми, общинският кмет съобщи предстоящите празнични мероприятия през май: на 12 май в село Странджа (откриване на паметник на убитите войници – от 9 часа), на 19 май – традиционен събор и земляческа среща в село Камен връх (от 10 часа) и на 26 май – отбелязване на 150-годишнината от смъртта на Стефан Караджа в село Стефан Караджово.

IMGP9085 IMGP9086

 

About the Author :

Leave a reply