Международен ден на детската книга в ОДЗ „ Пламъче“- Ямбол

???????????????????????????????Традиция в ОДЗ „ Пламъче“ – Ямбол е отбелязването на Международния ден на детската книга. Посветени на този ден са организираните инициативи в ОДЗ, с участието на деца, родители и регионална библиотека „ Г. Раковски“- Ямбол. Първата от тях беше „Читателска щафета“-  на импровизиран щанд с любими детски книжки, децата обогатиха своя детски свят, на разменни начала. Имаше и конкурс за детска рисунка на тема: „ Моят любим приказен герой“. Организираната изложба от детски рисунки  привлече вниманието не само на деца и родители, но и на всички гости на ОДЗ „Пламъче“.

???????????????????????????????Малките художници бяха номинирани  и отличени със символични награди –  грамоти за участие и добро представяне. Последната инициатива беше запознаване с творчеството на писателката Г. Богданова и участие на децата в традиционна среща с писателката Г. Богданова, организирана съвместно с Регионална библиотека „ Г. Раковски“ – Ямбол.

 

??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

About the Author :