Масов бой в стралджанското село Каменец

531494_442202939185206_1363156263_nГолям бой се разгърнал в село Каменец и то на 24 май, считан от мнозина за най-българския празник. Мелето обаче станало не в някоя от кръчмите в стралджанското село, а на стадиона, където играли в последен мач от „А” областната група „Червена звезда”/Каменец/ и „Тунджа”/Веселиново/.

Боят  настъпил към края на двубоя – в 82-та минута, когато гостите от Веселиново вече водели с 0:3, един доста изненадващ резултат, тъй като тимът на Каменец е сред най-силните в групата, докато Веселиново бе предпоследен и отиваше към отпадане.

Пред репортер на „Делник” бе обяснено, че в 82-та минута на мача, играчите на двата състава се сбили, на терена навлязла и се включила в мелето и публиката.

При тази разгорещена атмосфера, главният рефер прекратил двубоя,            а дежурният делегат Тодор Светлозаров има да пише дълго и обстойно, кой какво участие е взел в екшъна.

Прогнозите са, че ще бъде присъдена служебна победа за Веселиново с 0:6, с което тимът от тунджанското село вероятно ще са спаси от отпадане.

Домакините от „Червена звезда” завършват при всички положения на трето място в групата, тъй като имат актив от 42 точки, а следващият в таблицата е с 6 точки по-малко.

About the Author :