„Марица” надигра „Ураган” на терена в Кабиле

ураган 33В мач от 34 кръг на Югоизточната трета група „Ураган” бе надигран на свой терен от пловдивския „Марица” с 1:2. Гостите от квартал Кършияка почти винаги имат силни формации, в които преобладават млади футболисти , подхранващи по-късно елитните „Ботев” и „Локомотив”. На терена в село Кабиле, където играе домакинските си срещи клубът от Бояджик, „Ураган” съумя да изравни, но през второто полувреме надмощието на жълто-сините им противници не подлежеше на съмнение.

„Ураган” имаше шанс на няколко пъти да не вади топката от мрежата си за втори път, но при толкова положения бе трудно да запазят равенството и клубът от Пловдив постигна желаните три точки.

Междувременно в Карнобат лидерът в Югоизточната трета група Нова Загора падна от амбициозния ОФК „Карнобат” с 1:0 и борбата за върха се заплете. В момента футболистите на „Загорец”продължават да са начело с 69 точки, но „Марица” вече изостава само с три точки, а третият Карнобат също има някакви шансове за първото място, той е с 62 точки.

До края на първенството остават пет кръга, така че надпреварата за върха ще бъде вероятно до последния съдийски сигнал.

След загубата си от „Марица”, който е и тимът с най-мощно нападение в групата, вкарал е 78 попадения, нашият представител „Ураган” от Бояджик е на седма позиция с 41 точки.

 

 

About the Author :

Leave a reply