Мариета Сивкова, кандидат кмет на община Ямбол: Изберете управление с хората и за хората!

Marieta-SivkovaУважаеми съграждани,

На 25 октомври ни предстои важен избор. Избор, от който ще зависи развитието на Ямбол. Ние ще изберем посоката, в която да тръгне нашият град. През изминалия месец се срещнах с много хора, разговаряхме очи в очи, назовавахме проблемите открито. Спорихме и заедно намирахме най-добрите решения на проблемите на Ямбол. Усетих, че ямболци имат нужда от промяна, промяна в политиката на града, защото това, което им липсва, е честният и открит диалог с местната власт. Очакванията от местната власт са големи, защото тя е най- близо до хората. На нея разчитаме да живеем в сигурност и спокойствие.

Програмата и ангажиментите, които аз и моя екип ще реализираме в следващите 4 години, са насочени към хората, решаването на техните проблеми и подобряване на живота им. Социалните ангажименти ще облекчат семейния бюджет на младите семейства – млечната кухня ще бъде безплатна и всички ямболски деца ще посещават ясли или детски градини без такса. Ще подпомогнем и семействата с еднократна финансова помощ при раждане на дете.

Синята зона, която ограбва гражданите и не е нужна на Ямбол, ще бъде премахната, като заедно с това ще решим и проблема с паркирането като изградим зони за паркиране във всеки един квартал.

Аз, като кмет на община Ямбол, заедно с моя екип, ще лобираме на всички бизнес форуми, за да привлечем инвестиции и да открием нови работни места. Ямболци заслужават да имат добри доходи и високо самочувствие.  Ние ще работим за това! Нашето управление ще бъде с хората и за хората.

Сигурна съм в разумния избор на моите съграждани. Вярвам, че всички  искаме тази промяна – морал, диалог, бързи решения. Подкрепете промяната с номер 11!

About the Author :