Мариета и Денис станаха Мис и Мистър Езикова гимназия

мис и МИСТЪРМис и Мистър на Гимназията с преподаване на чужди езици „В.Карагьозов”-Ямбол станаха учениците от 11 клас Мариета Костова и Денис Бояджиев. Красивата битка се проведе по време на традиционния пролетен благотворителен концерт на гимназията, състоял се в голямата зала на община Ямбол.

Надпреварата за Мис и Мистър премина през два етапа – първият бе чрез гласуване в интернет, но в него бяха констатирани некоректни действия от страна на феновете, които намериха начин да „натиснат” за своите любимци и да се стигне до няколко хиляди гласа за тях. Затова всичко се реши на самия пролетен бал, като думата имаха и учениците, и журито, чийто председател бе директорът на гимназията Йордан Милков.

В крайна сметка едно от най-популярните момчета и в ГПЧЕ , и в Ямбол в последно време, музикантът Денис Бояджиев и неговата партньорка Мариета, грабнаха титлата. Новият Мистър на Езиковата гимназия се изяви мощно на пролетния концерт като пя в два дуета с дами, а после изпълни парче, на което той е автор.

Концертът на Езиковата гимназия бе на равнище, единственото, липсващо все още, е отсъствието на рок група.

About the Author :