Марешки изгоря, преди да засвети

Yane-Yanev-i-Veselin-Mareshki-5На някои им се вие свят, когато се качат на виенско колело, и така пропускат възможността да станат космонавти, на други им прилошава при допира с властта. И пак не стават за астронавти.

Второто важи за Веселин Марешки. След като направи много силно представяне в президентските избори със своите над 400 000 гласа, бизнесменът ден след  ден се дъни все повече и повече. Още в нощта на изборите той почна да изпуска нервите си, коментирайки злостно какво казали конкурентите му. Днес  Марешки се изцепи, че БСП му искала 5 милиона долара, за да го направи президент. Може да са тъпи на „Позитано” 20, ала не чак толкова много, за да правят заварка с варненския бизнесмен.

Самият Веселин Марешки сякаш не бе очаквал толкова много избиратели да гласуват за него. Тази слава, придобита в нощта на 6 ноември,  логично отвори пистата за нова партия, чийто лидер ще бъде някогашният собственик на футболен клуб „Локомотив”/Пловдив/. Още преди да се основе партията обаче, тя вече губи гласоподатели, защото само и единствено като мажоритарен, независим кандидат, Марешки може да има почитатели. Влезе ли в партийното русло, той става един от многото.

Така че бизнесменът от Варна изгоря, преди да засвети. И няма как да стане българския Доналд Тръмп…

Борислав Ненов

 

About the Author :

1 Comment to “Марешки изгоря, преди да засвети”
  • ЕЛЕНА
    November 11, 2016 - Reply

    Е НЕ ВСЕКИ ГО МОЖЕ НО Е ДЛЪЖЕН ДА ОПИТА !

Leave a reply