Малко Шарково празнува 1 октомври

IMGP5367Пенсионерите в село Малко Шарково не пропуснаха да отбележат 1 октомври – Международният ден на възрастните хора. Организиран от кметството, празникът бе уважен от дългогодишният кмет на селото и настоящ кандидат за нов мандат Тодорка Метаксова, Христо Христов – пет мандата кмет на общината, кандидат за шести и водач на листата на кандидатите за общински съветници на социалистите и кандидатите за общински съветници: Янко Анев и Бинка Величкова.

IMGP5369Тодорка Метаксова пожела на всички пенсионери от родното си село здраве, дълголетие и много настроение на празника и заяви,че ако отново решат тя да е техен кмет и застанат зад кандидатите на социалистите, никога няма да спрат да работят в техен интерес.

Христо Христов им благодари за това, че са единни – както в критични ситуации, така и на празници. Напомни им, че той няма да допусне да има кариера край селото – едни от най-наболелите проблеми в селото, поне докато той е кмет на общината и ако пожелаят отново да му гласуват доверие, ще брани интересите им – както той, така и общинските съветници. Пожела им много здраве и усмивки и ги поздрави с празника им.

IMGP5383Янко Анев и Бинка Величкова – двамата безпартийни кандидати – познати на хората чрез своите професии, също поздравиха възрастните хора с техния празник и им пожелаха здраве, дълголетие и много приятни поводи за празнуване. Те също ги увериха,че ще работят за техните интереси, ако бъде волята на жителите на общината да са в бъдещия Общински съвет.

IMGP5384Както на всеки празник – имаше много настроение и музика.

 

 

 

About the Author :