Любовта дойде в Ямбол с новата стихосбирка на Мария Донева

SAM_9942-Любовта дойде в Ямбол с новата книга на Мария Донева. Това се случи на 26 април от 18 часа в Художествена галерия „Жорж Папазов“. Представянето на стихосбирката „Любовта идва“ бе организирано от НЧ „Тракийска лира“, издателство „Жанет 45“ и галерията.

Тази книга излезе точно преди Коледа, сподели поетесата и е 10-тата й  в издателство „Жанет 45“. Редактор е София Несторова, а корицата е на сина й Иво Йорданов. Мария Донева разказа как една сутрин се събудила и имало имейл от сина й, озаглавен „имейл за корица“. И тъй като той не бил чел стихотворенията, върху корицата пишело: „Прекрасни стихотворения от Мария Донева“.

Хората цял живот търсят любовта, а ние колко сме много – събира ни общата любов към красивите думи, към красивите чувства, обърна се още в началото Мария Донева към своята публика. Ние сме намерили любовта, ние сме на сигурно място. В следващия час ще бъдем спокойни, обичани и безсмъртни, бе нейното послание. Това е книга, в която се казва: „Недейте да тъгувате!“, с тези думи поетесата въведе присъстващите в деликатната атмосфера на своите стихове, прочетени лично от нея.

SAM_9935-

SAM_9938-

SAM_9940-

SAM_9941-

SAM_9953-

About the Author :

Leave a reply