Луд мач правят Стралджа и Елхово

d181d182d1805Страховит мач изиграха футболистите на “Стралджа” и „Елхово” в голямото дерби от първенството на „А” областната група. Домакините от Стралджа са тръгнали изключително силно и достигат до 4:1, но настъпва тотален обрат и в крайна сметка елховският тим си тръгва с една точка след крайното 5:5.

Резултатът подхожда повече на хокеен мач, ала когато в регионалната група съперниците, при това претендиращите за първото място, както е със Стралджа и Елхово, се разгорещят, всичко може да стане.

От това равенство се възползва „Ураган”, който би като гост „Межда” с 1:4 и излезе начело в подреждането с актив от 16 точки, при голова разлика 18:3. Втори са ОФК „Елхово” с 14 точки, като и двата отбора имат по шест мача.

Изненадващо силно продължава да се представя съставът на „Бакаджик”/Войника/, той е на третото място с 12 точки и едва на четвърта позиция е ОФК „Стралджа”, който има 11 точки.

Тези два клуба са с мач по-малко.

„Стралджа” преживява труден период, след като отпадна от Югоизточната „В” група, където даде много нерви и страст, ала не можа да остане в трета дивизия. Вероятно постепенно тимът ще се стабилизира, но явно тази година конкуренцията не е само в лицето на „Елхово”.

 

 

About the Author :