Логистичен център Кабиле с две награди от Националния конкурс „Сграда на годината“

f2487369e1f3364f948a19b633aa9d1fЛогистичен център Кабиле на „Лидл България“ спечели две награди на престижния Национален конкурс „Сграда на годината“. Той бе обявен за Сграда на годината в категория „Производствени, логистични и търговски сгради и получи наградата „Зелена сграда“.

В категорията „Производствени, логистични и търговски сгради“ се съревноваваше още една ямболска фирма – „АВС инженеринг-Н“ООД с новопостроения си строителен хипермаркет АВС.

Досега четири пъти ямболската фирма „Диана комерс – 1” е печелила конкурса – първият път през 2009 г. като изпълнител на ваканционно селище „Оазис” – Лозенец в категория „Ваканционни комплекси”. Вторият път взе наградата през 2013 г. в категория „Сгради образование и спорт” като изпълнител на Академичната база в София на Европейския колеж по икономика и управление. Третият път през 2014 г. фирмата взе приза като един от изпълнителите на Инсталацията за биологично третиране на площадка „Хан Богров” в категорията „Сгради със специално предназначение”. Четвъртата й награда е през 2016 г. за храм „Успение на Пресвета Богородица“ в Ямбол в категория „Сгради паметници на културата”.

About the Author :