Листата на кандидатите за народни представители от Ямбол беше представена днес в културно-информационен център „Безистена” при препълнена зала

С продължителни аплодисменти и ставане на крака публиката в залата посрещна водача на листата Кристиан Вигенин

Ямбол, 10.02.2023 г.

присъствието на членове и симпатизанти на БСП за България в Ямбол беше представена листата на кандидатите за депутати  в  49 ОНС. В началото на събитието беше подчертано, че в името на нашето общо бъдеще социалистите ще продължат да бъдат национално отговорна и предвидима политическа сила и в следващото Народно Събрание. А то изисква пълна концентрация на сили и енергия, а не „червени линини”, за да бъдат решени бързо и ефективно най-важните проблеми във вътрешната политика – цени, инфлация, скъп живот, бедност и неравенства. Във външнополитически план социалистите ще продължим да отстояват  принципите за мир и добросъседство и ще бъдат против войната във всяка една точка на планетата. Това е важно и за Европа, и за нас, българите.

В своите изказвания кандидатите за народни представители д-р Влахова, доц. д-р Милен Димов, Александър Василев, Драгоя Драгоев, Красимир Кръстев, Галин Пантелеев и Божидара Божилова споделиха своите идеи в сферата на социалните дейности, образование и наука, здравеопазване и култура. Те определиха програмата на БСП за България като напълно изпълнима и балансирана, която би тласнала живота на българските граждани в правилната посока. Призивите, които отправиха към своите избиратели бяха свързани с принципите ,че  всяка лична  съдба, личният живот на всеки един от гражданите на страната ни, този на семействата им  и този на общата ни родина, България, е в ръцете на избирателите ,които ще отидат до урните на 2 април. А от решението кого ще подкрепят и кого ще изпратят в следващия парламент , ще зависи бъдещето на България.

С бурни аплодисменти и с чести аплаузи беше посрещната речна на водача на  листата  в област Ямбол, Кристиан Вигенин. Той препотвърди позициите на БСП по основни въпроси свързани с вътрешната и външната ни политика, социалните неравенства, бедността и твърдото желание да се запази мира, защото именно лява и национално отговорна политическа сила е в състояние да направи това.

Да! Можем. Това е точното мото за БСП за България в предсрочните парламентарни избори за 49 Обикновено Народно Събрание.

Да! Можем, това ще бъде отговорът на нашите настоящи и бъдещи опоненти , когато се наложи да решаваме жизнено важни проблеми за страната ни!

Да! Можем да подобрим качеството на живот и благосъстоянието на българските граждани, защото имаме потенциал, знания и възможности!

Да! Можем, да дадем стабилност и перспектива за развитието на България, спокойствие и сигурност на българските граждани!

Да! Можем да защитим с делата си лицето, същността на партията си, с чест сме защитавали и ще продължим да защитаваме левите идеи .

Да! Можем, защото социалистите депутати в 49 Обикновено Народно Събрание ще   бъдат същата предвидима, принципна, конструктивна и консенсусна политическа сила, каквато винаги сме били.

Отново със ставане на крака и бурни аплодисменти участниците в срещата заявиха твърдата си подкрепа на казаното от него и дадоха знак ,че са готови да  подкрепят БСП за България

Купуването и продаването на гласове е престъпление

БСП за България

Пресцентър Ямбол

About the Author :