Лидер на младежката БСП в опасна компания

1609663_10152269256144257_381113669_nЕдин от лидерите на младежката организация на лявата партия в Ямбол, Русин Ребров, бе засечен в опасна компания. Активистът на БСП твърде лекомислено разпускаше на плажа, а около него пърхаха четири интересни дами.

Интересни и красиви. Нито първото е престъпление, нито второто, но за човек с малък житейски опит, какъвто е случаят с Русин Ребров, при такава ситуация се изисква повишено внимание. Вместо това младият социалист по-скоро бе в ролята на Хю Хефнър, както забеляза един джентълмен, събирайки толкова надарени от природата жени край особата си.

Аналогията със собственика на сп. „Плейбол” обаче куца-нито една от ямболийките не беше руса, не беше и с прекомерни форми, които навеждат винаги на идеята, че се е работило щедро със силикона.

По наши данни нито една от дамите, с които ведро общуваше инж.Ребров, не е човек на БСП, но може би именно агитацията им е била задачата на БСП активиста.

За да не стане все пак партийна инфекция, Русин бе с червени плувки. Но пък със сива фланелка, а това е прието да бъде цветът на Бойко Борисов и подопечните му кадри.

Когато не е по плажовете, инж.Ребров е общински съветник от БСП в ямболския парламент и шеф на колоездачно дружество „Сокол”.

About the Author :

4 Comments to “Лидер на младежката БСП в опасна компания”
 • Тара
  August 11, 2014 - Reply

  От тая, по-тъпа статия не съм чела!!!

 • Тан
  August 12, 2014 - Reply

  До “тара”. Сигурно защото ви липсва чувство за хумор

 • Силвия
  February 10, 2017 - Reply

  Абе стига глупости това е лично платена статия от Русин Ребров. Изгониха го от БСП и се опитва да ми прави рейтинг. Момчето е болен за слава и явно живее в свой собствен свят!

 • Румен Банков
  February 10, 2017 - Reply

  Не ми трийте коментара чувате ли! Това, че не съм лидер на БСП не значи, че не мога да го ошамаря този пикльо!

Leave a reply