Лидерът на националния БЗНС Николай Ненчев водач на Реформаторския блок в Ямбол

NenchevНационалният лидер на БЗНС Николай Ненчев е в крайна сметка водач на листата на Реформаторския блок в Ямбол. Пъзелът се наредил много трудно и това наложило Ненчев да застане начело освен в Пловдив-област, също и в родния си край.

След шефа на канцеларията на вицепрезидента Тодор Кавалджиев, който бе по времето на Петър Стоянов, се нарежда Димитър Стоянов. Той е познат на ямболлии като управител на „Електроразпределение”, а след това вече като собственик на фирма ДИКС.

Димитър Стоянов е от Гражданския съвет на Реформаторския блок, предложен е от партия „България на гражданите”.

Под номер 3 в листата на реформаторите в Ямболския избирателен район е Таня Петрова, тя бе предложение на Демократи за силна България. В града ни се помни още от времето на ранното СДС, когато в него важна роля имаха социалдемократите на д-р Петър Дертлиев, а край Тунджа лидер бе вече покойният д-р Дафин Йовев.

Четвърти в листата на Реформаторския блок е номинацията на СДС Стойчо Тодоров???. Той е сред най-младите, които ще участват в изборите, на 30 години е, адвокат.

Пети в подреждането за парламентарните избори на 5 октомври е Петър Инджов, той е от номинациите на Демократи за силна България.

About the Author :