Летни творчески работилници в село Воден

Болярово, 25.05.2021 г.

Летни творчески работилници в село Воден ще организира сдружение „Атом Театър“. Целта е да срещне децата и младежите от село Воден с професионалисти от различни сфери на изкуството, да открие техните таланти и да им предложи възможност за друг вид реализация.

Работата с тези деца през последната година с инициативите на „Остави се да си Воден“, разкри, че те имат различни таланти, интересуват се от разнообразни теми и се нуждаят от внимание, посока, подкрепа и възможност за творческа реализация, обясняват инициаторите.

Първата работилница е с международния журналист Ирена Иванова, която ще учи децата на творческо писане на 29 и 30 май. Музикантът Константин Кучев, познат на широката публика от „България търси талант“ ще е обучител в музикалното ателие през юли. Куклената работилница ще се води от носителя на наградата на НАТФИЗ за най-добър куклен режисьор Любомир

Колаксъзов и режисьорът Боряна Дживджанова, а на танцовото ателие ще отговаря Калина Георгиева от „АТОМ театър“. След всяко ателие се предвижда представяне пред публика. Партньори на проекта са Община Болярово и НЧ „Ана Маймункова-1894г.“.

About the Author :

Leave a reply