„Къща на доброто“ в село Веселиново

DSC02269На 13 декември 2016 година, от 13,00 часа, в двора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Веселиново, община „Тунджа“, от учениците и техните родители беше изградена „Къща на доброто“.

Къщичката беше награда от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при община „Тунджа“, за изключителна активност и множеството прояви на доброта и толерантност на учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, с. Веселиново, и по повод проведения конкурс под надслов „За доброто сред нас“.

DSC02271Гости на събитието бяха кметът на община „Тунджа“ Георги Георгиев, заместник-кметът Станчо Ставрев, секретарят на комисията – Цветанка Алексиева, представители на общинската администрация, потребители от дневния център за хора с увреждания „Св. Франциск“, родители на ученици и жители на селото.

В приветствието си кметът на общината поздрави учениците за новата придобивка и техните прояви на човечност и добрина, като им припомни, че те трябва да се случват през цялата година.

DSC02278DSC02300DSC02301DSC02304

 

About the Author :