Парламентарни избори 2014: Късметът на номер 13

DSC01372Родените на 13 число имаха възможност да изпробват късмета си днес – 13 септември. Точно в 13,13 часа ямболската листа на Коалиция от партии „България без цензура” организира за тях томбола с награди, за да докаже, че техният номер в интегралната бюлетина – 13, не е фатален, а щастлив. С настроение и усмивка представители на най-младата листа в Ямбол – водачът Петър Личев, втората в листата Десислава Москова, инж. Явор Петров, хирургът Георги Ъков и Виолета Борисова, заявиха пред присъстващите техния мотив да се включат в предизборната надпревара. Те са млади успели хора, които живеят в Ямбол и милеят за града и затова са решили да променят чрез политиката възможностите за развитието на региона.

DSC0137725 родени на 13 число се бяха записали за участие в томболата, в която наградите бяха три еднодневни екскурзии за двама в Одрин, уикенд за двама в хотел „Балатон” в Слънчев бряг, а за останалите имаше утешителни награди. „Числото 13 може да бъде щастливо за цяла България и за Ямбол, ако на 5 октомври подкрепите „България без цензура”, защото сме хора, на които може да се има доверие”, призова присъстващите водещата Десислава Москова.

 

??????????????????????????????? Голямата награда – уикенд за двама, спечели най-малкият участник в томболата – Марио Иванов, роден на 13 януари.

Като символ на промяната бяха пуснати 13 гълъба и 13 балона, а за всички имаше чаша вино и торта отново с номер 13.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

 

DSC01381 DSC01371 DSC01406 DSC01416 ??????????????????????????????????????????????????????????????

About the Author :